Що вдягнути в новорічну ніч, щоб усіх вразити?

Наступний 2017 рік за китайським календарем — це рік Вогняного Півня. Сама назва говорить за себе. Цей знак диктує всім прихильникам східного календаря свої правила у виборі одягу для свята Нового року.

Пані Леся зазначає, що символ нового 2017 року полюбляє яскраві кольори, тому і одяг має бути таким же:

– Символ наступаючого року полюбляє яскраві і дорогі речі, які, до того ж, повинні бути модними.Тому, основні кольори вбрання для святкування Нового року-2017 — червона палітра кольорів, помаранчевий, жовтий, пісочні відтінки, і, звичайно ж, золотий. Дуже вітається блиск, адже Півень любить все помітне! Так що в майбутню новорічну ніч можна сміливо одягати вбрання з блискітками, паєтками, вишивкою і навіть пір’ям.

Також Леся Гайван дає наступні поради усім модницям, які допоможуть їм не перевантажувати свій образ, а зробити його максимально вишуканим та виразним:

– Якщо ви вибрали для свята червону сукню, то не перевантажуйте образ яскравими аксесуарами, адже вбрання червоного кольору саме по собі досить яскраве. Віддайте перевагу тонким золотим прикрасам. Ця порада особливо актуальна, якщо на платті вже є декоративні елементи. Якщо ж крій сукні простий, то можна доповнити образ одним активним аксесуаром, наприклад цікавими сережками, браслетом або поясом.

Безсумнівно, червоний колір в пріоритеті при виборі вбрання для святкування Нового року 2017. Але, погодьтеся, буде дивним, якщо всі жінки підуть на свято в червоних сукнях, тут навіть різний фасон вбрання не врятує ситуацію. Півень строкатий, тому можна вибрати для святкування Нового року 2017 й інші відтінки.

Краще надіти блискучі, сяючі, хвилясті тканини. Це може бути креп-сатин, шовк, атлас або парча. Розкішно та величаво буде виглядати оксамит. Що стосується крою, то на цей Новий рік краще за все романтичні, повітряні сукні.

А от що стосується аксесуарів, то тут також є свої нюанси, які роз’яснює стиліст:

– До нарядів з атласу або оксамиту візьміть пару сережок або браслет, щоб не перевантажувати образ. Прикраси бажано брати тільки справжні. Ідеально підійдуть золото і перли. Можна прикрасити наряд блискітками і стразами. Якщо вирішите надіти плаття з паєтками або камінням, утримайтеся від прикрас. Хутро теж можна використовувати. Одягайте хутряну накидку або просто використовуйте його як оздоблювальний матеріал для свого святкового вбрання (на туфлях, сумочці, помпони та ін.). Можна використати пір’я, але акуратно. Найкраще використовувати його в елементах і аксесуарах — в брошках, шпильках. В якості прикраси можна використовувати червоний шарф або хустку, які можна пов’язати на шию, голову, сумку або носити в якості паску. Непоміченою точно не залишитеся. І пам’ятайте, що новорічний стиль просто зобов’язаний втілювати красу і витонченість.

І хоча прийдешній рік  радять зустрічати у червоних або у варіантах цього кольору, головним відтінком 2017 року стане салатовий «Greenery». «Greenery» символізує початок змін, возз’єднання з природою і відродження, а також життєствердження, про це зазначає виконавчий директор Pantone Леатріс Ейсман.

А ось і список модних кольорів на нововий рік: блідий кизил, кучерява капуста, оранжерея, лісовий горіх, рожевий деревій, ніагара, блідо-жовтий, полум’я, синій ляпіс, острівний рай.

bezymyannyj

2017 — час панування яскравого, Вогняного Півня, тож нехай таким яскравим буде не тільки ваш одяг, а і весь наступний рік. До речі, астрологи запевняють, що символ Нового року наповнений жагою до авантюр, тож цей час найвдаліший, щоб втілювати в життя свої найсміливіші задуми. Також знавці небесних світил радять  уникати грубощів, образ та різких слів в намаганні бути щирими, добре міркуйте перед тим, як говорити правду, адже в деяких випадках правда — не найкращий спосіб, щоб налагодити взаємовідносини з людьми. Керуйтесь розумом передусім, і тоді ваш рік буде успішним.