Софія Ротару не може змиритися з важкою втратою

Відома українська співачка Софія Ротару досі не може змиритися зі смертю свого чоловіка Анатолія Євдокименка. Незважаючи на те, що він помер 14 років тому, всякі спогади про нього викликають у артистки сльози, а перегляд фотографій супроводжується занепадом сил і навіть депресією.

Ротару неодноразово акцентувала увагу на тому, що не збирається шукати заміну колишньому чоловікові. Вона залишилася вірною Євдокименко і завжди зберігає теплі спогади про чоловіка. Багато журналістів і друзі не могли повірити в це, вважаючи, що з часом це пройде. Але ось уже 14 років українська артистка Ротару живе одна і не планує заводити будь-які відносини.

Подружжя прожило разом 35 років, і за цей час у них жодного разу не було гучних скандалів. Ідилія в сім’ї вважалася просто ідеальною для багатьох сімейних пар. У 2002 році Євдокименко помер після інсульту. З того часу виконавиця просто не може побудувати з кимось стосунки або ж просто вийти з пригніченого психологічного стану. Після смерті чоловіка співачка перестала виступати і лише її син Руслан зміг повернути Ротару на сцену. Вона всіляко дякує йому, стверджує сестра Ауріки. Саме завдяки синові співачка знову знайшла себе, але так і не почала вести з кимось стосунки, постійно згадуючи про чоловіка.