Анна Седокова виявилася не готова до вагітності

Співачка Анна Седокова — дівчина вельми діяльна. Вона активно працює в студії і над власною модною лінією, а ще виховує двох дочок. І за чутками, Анна вирішила стати мамою втретє.

У деяких ЗМІ з’явилася інформація про цікаве положення Седокової. Нібито артистка знаходиться на п’ятому місяці вагітності. Батько дитини — якийсь впливовий чоловік, який допомагає Ганні в бізнесі і завалює подарунками. З коханим артистка познайомилася на церемонії вручення музичної премії в травні минає.

Однак незабаром чутки були спростовані. «Анна не вагітна, — заявив виданню Starhit директор співачки Кирило. — І заміж вона теж не збирається. Дуже здивована з’являються в ЗМІ чуток. Буквально на днях вона їде відпочивати за кордон, буде фотографуватися в купальнику — відразу стане зрозуміло, що ні про яку вагітності не йдеться ».

Сама Сєдокова пише в соцмережах про те, що у неї шалено щільний робочий графік і їй це дуже подобається.

«Мене часто запитують, навіщо ти так багато працюєш? І звідки береш сили? Вчора ледве заснула в 3, в 7 прокинулася за 30 хвилин до будильника. Написала своєму директору на виробництво по одному технічному питання, який не давав мені заснути вчора — 7 ранку, Оля не спить))). Написала своєму директору — 7.30, Кирило не спить, в зал йде. Начальник безпеки вже в дорозі, дизайнер, швачки, конструктор вже виїжджають в офіс, фотосет вже готується … Люди, які тебе оточують — ось секрет твого постійного руху! Якщо вони горять, не сплять, маньячат разом з тобою — все вийде. Якщо вони не дають тобі заснути ввечері своїми планами на майбутнє, не тікають раніше — вас чекає успіх! »