Даша Астаф’єва написала зворушливий пост своєму коханому (фото)

Співачка вирішила підвести підсумки року, що минає і написати миле послання своєму коханому.

Про це вона написала пост в Instagram.

«Все встигнути і все забути, обдзвонити рідних і написати випадковим … Сказати те, що завжди було зайвим, або недоречним, втратити пару годин, займаючись дурницями, заспокоюючи себе, що відпочину в поїзді, або у відпустці … Схуднути, в вкотре! Зібрати валізу, викликати таксі, а потім, бігти через весь вокзал, щоб купити книгу, замість тієї, вже прочитаної, яку захопила перед виходом … Так, все це таку маячню «, — пише Даша.

При цьому співачка відзначила, що самотність в такі моменти сприймається особливо болісно: «Самотність, в такі моменти, показує, наскільки ти, і все, чим ти живеш, безглуздо».

https://www.instagram.com/p/BOrlv77geKm/

А далі співачка розповіла, як змінилося її життя після того, як в ній з’явився коханий чоловік.

«І так, було завжди, до того, поки я не зустріла тебе! Все це пройде, і забудеться … стане таким маленьким і незначним, як все інше крім нас. Тому що, любов робить нас сильними і сміливими, мудрими і багатими. Складний , але для мене, особливий # 2016! Він навчив любити, і знаходити те, чого, як мені здавалося, я завжди була не варта. Розлучатися з минулим, гнати його без жалю, і руйнувати повітряні замки, які мені завжди затуляли горизонт «, — написала Даша.

«Сиджу зараз в нічному купе, і радію вже однією можливості, дивитися на Тебе, читає мою нову книгу … і розуміти, що немає більшого щастя, ніж наше, таке тихе і рідне …», — поділилася співачка з шанувальниками найпотаємнішим .

Далі вона написала привітання з наступаючим Новим роком і багато приємних побажань.