Володимир Зеленський розповів всю правду про відносини з дружиною

Український шоумен розкрив деякі подробиці з особистого життя.

До і після прем’єри фільму «8 Кращих побачень», де Зеленський зіграв головну роль разом з Вірою Брежнєвою, на нього обрушився шквал критики і претензій. У чому тільки Володимира не звинувачують, але він тримається осторонь коментарів того, що відбувається, а якщо і відповідає, то намагається використовувати свою головну зброю – гумор.

Український шоу-бізнес складно уявити без участі в ньому Володимира Зеленського, тому що Студія Квартал-95 є однією з найпопулярніших в Україні, завдяки якій на телеекранах країни показують безліч веселих гумористичних проектів.

Володимир взяв участь у екстравагантній фотосесії для журналу «VIVA!», Його фото випромінюють стільки емоцій: радість, злість, нестримність, гордовитість, здивування і так далі. На кількох фотографіях позує не один Зеленський, а і його дружина.

Володимир трохи розповів про те, як складаються їхні відносини, чого раніше він намагався не робити.

Як з’ясувалося, через стільки років шлюбу і народження двох дітей відносини Зеленського з його дружиною лише зміцніли і стали ще більш високими. У їхній родині прийнято сідати за обідній стіл всім разом. А коли Вова повертається з гастролей або просто з роботи, його зустрічають діти і улюблена дружина.

Comments are closed.