7 фактів, які ви не знали про лазерну епіляцію

Лазерна епіляція дарує можливість жінкам назавжди забути про зайве волосся. Тільки вдумайтеся в слово «назавжди»! Це означає, що перед раптовим побаченням не потрібно з тремтячими від хвилювання руками бігти в душ і голити все, до чого вдасться дотягнутися. А після на ранок шкодувати про свій подвиг, адже кавалер виявиться не гідним. Назавжди — це чиста, гладка, красива шкіра, яка дарує ніжність при дотику і радість при погляді. Звучить заманливо. Але чомусь ще далеко не всі жінки завербовані в секту «чудо сучасної косметології», вони терплять біль, гладять щетинку і милуються врослим волоссям. Що робити? Швидше-швидше читати факти про лазерної епіляції і позбавлятися від міфів про неї.

Швидко

Всього лише 10-15 хвилин знадобиться від жінки для того, щоб назавжди забути про волоски! Сеанс проходить так швидко, що не вдасться занудьгувати, почати мріяти про Мальдіви чи новий бізнес. При цьому деякі місця все-таки змушують шукати не зовсім зручні пози. Але стояти рогаликом доведеться недовго.

Хоча сеанс триває швидко, повторити його потрібно буде 5-10 разів з періодичністю 3-4 тижні.

Не боляче. Майже не боляче. Зовсім трохи

Реклама змушує повірити в те, що епіляція проходить безболісно. Насправді в деяких чутливих місцях все ж доведеться потерпіти трошки біль. На щастя, косметологи мають креми, які знижують негативні відчуття. А якщо видаляєте рослинність на ногах, а не в зоні бікіні, то можна і зовсім не хвилюватися.

Влітку сидите вдома з восковими смужками

Засмагати між процедурами можна. Тому поспішайте вже зараз в клініку «Медіостар». Адже в іншому випадку влітку потрібно буде кутатися в паранджу або сидіти вдома блідою, нібито ви аристократка або, що більш реально, нещасний офісний планктон, якому не дають відпустку, а дають маленьку зарплату, так що й не заїдеш далеко.

Забутьте про солярій за два тижні до відвідування косметолога і за два тижні після візиту до нього ж.

Можна не боятися врослого волосся

Незаперечний плюс лазерної епіляції. Про небажану рослинність, яка вростає і заподіює дискомфорт, можна забути. Шкіра красива, без запалень, щетини або порізів.

Блондинкам вхід заборонений

Лазер руйнує тільки темне волосся, яке притягує його світлове випромінювання. Блондинкам не вдасться скористатися цією чудовою процедурою. Але якщо ви брюнетка, випийте шампанське за свою перевагу і вирушайте прощатися з рослинністю!

Лазерна епіляція дозволяє видалити волосся з будь-якого місця — під пахвами, в зоні бікіні, на ногах або в таких місцях, як на верхній губі або спині. Вона не вимагає періоду для відновлення і абсолютно безпечна. Але все ж рекомендуємо вибирати тільки перевірені кращі салони краси з бездоганною репутацією і косметологами, у яких руки ростуть з правильних місць! Бажаємо вам краси і здоров’я!