Настя Каменських показала, як вони з Потапом проводять дні на гастролях

Настя Каменських продовжує ділитися з шанувальниками подробицями зіркового життя. У новому випуску свого відеоблогу співачка показала, як вони з Потапом проводять дні на гастролях. Не так давно артисти були на виступах в Німеччині і вже з самого аеропорту Настя продемонструвала свої з Потапом будні. «Я хочу зізнатися – я дивлюся Настин блог, чесно. Я фанат», — зауважив Потап на початку випуску.

Незважаючи на зайнятість і гастролі, Настя Каменських не забуває про своє харчування. На сніданок співачка раніше обирає вівсянку, а для перекусу в літак з собою бере два варених яйця і огірок. Однак у Німеччині артистка все ж дозволила собі смаколики – німецьке пиво і шніцелі.

«Зараз вже годину дня і я дозволила собі трішки спробувати німецького пива. Як бути в Німеччині і не спробувати пиво?! А ще я замовила собі шніцель і салатик», — чесно зізнається Настя.

Співачка зазначила, що артистам складно тримати себе у формі, адже на гастролях їх завжди пригощають смаколиками. А на підтвердження своїх слів співачка навіть показала, як їх зустрічали в Німеччині.

«Судіть самі. Подивіться, що дають артистам, щоб ми «схудли». Шоколадки, бутерброди, цукерки, газовані води. А потім будь худим і красивим!» — скаржиться Настя.

Також у новому випуску Каменських показала, як вибирала подарунки на новорічні свята.