Максим Чмерковський став татом і назвав ім’я сина

Танцівниця Пета Мургатройд, наречена екс-холостяка Максима Чмерковського, сьогодні впрвие стала мамою.

Щасливу новину повідомив Максим Чмерковський через Twitter, написавши, що Пета народила сина сьогодні, 4 січня 2017 року 5.34 по Нью-Йоркському часу.

Під цим коротким повідомленням передплатники та шанувальники залишили безліч поздоровлень і добрих побажань: « Мої вітання! Ти і Пета заслужили це щастя приходячи ваш шлях! Бог вас благословив! »,« Вітаємо Maks & Peta! Ласкаво просимо Шай. Красиве ім’я для безсумнівно, чудового малюка. 💜👪🌞», « @MaksimC Я такий радий за вас обох! Шалено подобається це ім’я! Шайю так пощастило народитися в самій люблячої сім’ї у найдивовижніших батьків »

Вчора Максим Чмерковський виклав в Інстаграм відео, яке він зняв під час поїздки на машині по Парк Авеню, як визначили фоловерів — Макс і Пета прямували по святково прикрашеного місту в сторону Госпіталю Ленокс Хілл, однією з найстаріших і знаменитих лікарень США, яка знаходиться в центрі Манхеттена. Саме тут з’явилася на світ донька Бейонсе і Джея Зі Блу Айві.

https://www.instagram.com/p/BOw3jO-lJzg/

 

А незабаром з’явилося і фото майбутньої матусі, на якому Пета наводить марафет, лежачи в лікарняному ліжку.

 

maksimc Але спочатку … невеликий make up😝

Подробиці пологів поки не повідомляють, але навряд чи щасливі батьки будуть довго приховувати свого малюка і напевно скоро покажуть перші фотографії. Схоже, Максим був присутній при пологах, по крайней мере, він до цього готувався, як і до догляду за малюком.

Про те, що Максим Чмерковський і Пета Мургатройд очікують хлопчика стало відомо ще влітку, коли майбутня мама показала в Інстаграме торт, який Максим замовив на її день народження. На стать дитини вказували чарівні блакитні дитячі черевички і написи: «Baby» і «I love both» / «Я люблю вас обох».

А на початку грудня майбутня мама влаштувала традиційну вечірку baby shower, під час якої офіційно повідомила, що дуже скоро стане мамою хлопчика.

Нагадаємо, 36-річний хореограф, танцюрист і успішний бізнесмен Максим Чмерковський народився в Одесі, але коли він був зовсім маленьким, батьки емігрували а Америку. Ми вперше побачили красеня-танцюриста з білосніжною посмішкою під час першого сезону телевізійного шоу «Холостяк» — тоді він став бажаним чоловіком для багатьох українських дівчат. Однак, свою пару Максим знайшов не в Україні — Пета Мургаторойд танцювала разом з ним і справила незабутнє враження, а на початку 2016- го відбулася гучна заручини, яку деякі шанувальники і журналісти навіть прийняли за весілля. В кінці травня стало відомо, що Максим Чмерковський і Пета Мургатройд очікують первістка, а на початку червня майбутній тато виклав в Інстаграм знімок УЗД своєї нареченої.

Вітаємо батьків з народженням первістка! Нехай хлопчик росте здоровим і щасливим.