Український продюсер викрив тактику Росії на «Євробаченні»

Ягольник висловився з приводу можливої участі в конкурсі Олександра Панайотова.

Український продюсер Олександр Ягольник розповів, яку тактику застосує Росія на музичному конкурсі «Євробачення-2017», який пройде в Києві.

У бесіді з «Обозревателем» він зазначив, що це буде тактика «батога і пряника».

«Судячи з того, що я спостерігаю останнім часом, російський шоу-бізнес чудово освоює тактику» і батогом, і пряником «. Кобзон, думаю, буде вести цю лінію і далі, а ліберальна частина російського суспільства і шоубізу буде шукати розради в українських коренях Панайотова, в словах підтримки тієї частини українського шоубізу, яка в роки війни не гребує виступати в Росії «, — заявив Ягольник — Росія прогнозовано почала розкручувати свого учасника. Здається, навіть Кобзон зрозумів, що на цьому можна попіаритися і у властивій російському політикуму манері (і тактиці) включився теж «.

При цьому він упевнений, що російський претендент Олександр Панайотов отримає максимальні бали від українців під час голосування.

» У будь-якому випадку, завдяки тому, що у всіх українських мобільних операторів російські господарі, якими б не були загальні підсумки голосування для Панайотова і як би він не виступив, 1-е місце українців російська учасник отримає пренепременно «, — констатував продюсер.

Ягольник припустив, що фінансування участі в конкурсі буде хорошим.

«Також я припускаю, що досвід минулого року зі значним фінансуванням підготовки російського учасника Євробачення, активізація і мобілізація» русского міра «в Європі і вливання в масштабні цілеспрямовані смс-потоки під час голосування продовжаться і в цьому році. І припускаю як ніколи велику делегацію російської преси на «Євробаченні» в Києві «, — поділився експерт.

Нагадаємо, уродженець Запоріжжя Олександр Панайотов, який посів друге місце в російському» Голосі «- кандидат номер один на поїздку на європейський музичний конкурс «Євробачення» в 2017 році. Джерело на Першому каналі, який відповідає в цьому році також за трансляцію Євробачення, повідомив, що кандидатуру 32-річного співака вже схвалили в дирекції музичного мовлення телеканалу.