Стало відомо, хто представить Росію на Євробаченні-2017

Росію на Євробаченні представлятиме український артист

Російські ЗМІ пишуть, що в цьому році на Євробачення від Росії поїде співак Олександр Панайотов.

32-річний уродженець Запоріжжя вже багато років працює в Росії. Олександр Панайотов пережив не один раз злети і падіння у власній кар’єрі: був фіналістом вокального конкурсу «Стань зіркою», учасником реаліті-шоу «Народний артист», фаворитом Лариси Доліної. У минулому році він яскраво виступив в 5 сезоні шоу «Голос», будучи в команді Григорія Лепса, але перемоги так і не здобув, посівши друге місце.

Російські ЗМІ все більше пишуть про те, що найвірогіднішим кандидатом на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення», яке в 2017 році пройде в Києві, є саме Олександр Панайотов. Саме його керівництво Першого каналу збирається відправити представляти Росію. До Олександра останнім часом прикута загальна увага, його багато промоутує. Однак сам Панайотов про таке рішення Костянтина Ернста поки нічого не знає.

Варто відзначити, що сам Олександр уже п’ять разів брав участь у відбіркових турах на Євробачення, але так жодного разу і не досяг фіналу. Раніше в 2016 році артист заявляв, що готовий поїхати на Євробачення в Київ від Росії «з місією об’єднання, примирення, з піснею, яка б розтопила всі серця».