Уму Турман оголосили неадекватною

Що відрізняє голлівудських актрис від звичайних жінок? Не тільки талант, але і здатність ризикувати, а також деяка сумасшедшинка. У Уми Турман (Uma Thurman) все це, безумовно, є. Правда, колишній бойфренд зірки запевняє, що у неї серйозні проблеми з психікою.

Турман і батько її молодшої дочки Місяця, швейцарський фінансист Арпад Бюссон (Arpad Busson), третій рік сперечаються з питання про опіку над дитиною. Днями в Нью-Йорку пройшло чергове засідання суду, на якому представники Бюссона повідомили про психічний розлад Уми. За інформацією юриста, актриса щодня приймає антидепресанти разом з алкоголем, що не кращим чином позначається на її стані.

Однак психіатр, який проводив бесіду з Турман за приписом суду, заявив, що у актриси дійсно спостерігається синдром дефіциту уваги і гіперактивності, але в цілому зірка цілком психічно здорова.

Як уточнюється, Бюссон намагається оскаржити раніше винесене рішення суду, згідно з яким він може бачитися з дочкою тільки на території США. Нещодавно фінансисту була проведена операція, і зараз він не може вилітати в Нью-Йорк і бачитися з Місяцем так часто, як йому б хотілося.