«Цинізм зашкалює»: Рудковська своїм «жартом» обурила користувачів мережі (ВІДЕО)

Продюсер приєдналася до флешмобу, розпочатого Аллою Пугачовою. Шанувальники подружжя Євгена Плющенка в шоці від жарти Рудковської.

Всю тижні вирували пристрасті навколо петиції, яку незадоволені телеглядачі направили на адресу керівництва «Першого каналу». У зверненні йдеться: «Те, що відбувалося в вашому новорічному ефірі, це вже просто за межею! Він став за якістю значно програвати собі ж минулих років. Повірте, мало кому сподобалося перебувати за столом «В гостях у Примадонни».

Незабаром з’явилася петиція протилежного змісту: «Ми, що нижче підписалися, просимо не скорочувати присутність Алли Борисівни в ефірі провідного федерального каналу країни. Вимоги в дусі «прибрати Пугачову з ефіру» виглядають просто безглуздою смаківщиною ».

«Не смішіть мої тапочки!» — Саме так відреагувала на галас сама Алла Пугачова. Вона записала ролик, в якому в кадрі видно тільки її тапки. «Будь ласка, не хвилюйтеся. Не треба збирати ніякі підписи за Пугачову, — попросила співачка прихильників. — Адже найсмішніше бажання — це бажання подобатися всім. Комусь подобається, комусь ні. Живемо далі! Радісно і весело ».

Найближче оточення улесливо підтримало Примадонну — Кіркоров та Басков теж записали ролики з промовистими капцями. Передплатники їх сторінок в соціальних мережах визнали це безсоромністю, небажанням прислухатися до думки глядачів, нахабством. І закликають бойкотувати зарвалися королів, принців та інших набили оскому поплічників.

Продюсер Яна Рудковська, якій передали естафету «тапочки Філіпа і Колі», довго мовчала. А потім видала: «Зрозуміла одне # тапкамбить, хуліганити так хуліганити! Хоча в моєму посланні закладено глибокий зміст. Розумні зрозуміють, дурним все-одно марно! І взагалі, хлопці, давайте жити дружно, любити і поважати один одного, тим більше, що геніальні пісні Алли Борисівни не можуть викликати інших почуттів, крім світлих! У здорових людей. А хворим — краще лікуватися, якщо, звичайно, ця клінічна злість піддається терапії ».

У ролику брудні тапки з рожевими бантиками говорять голосом Рудковської: «Ви не дивіться, що ми такі такі м’які, білі і пухнасті. Ми, як танки, ходили ще не в ті походи і бруду не боїмося. Неможливе робили можливим, не кажучи вже про можливе, яке ставало неможливим ».

Шанувальники вирішили, що Рудковська цим роликом зробила Пугачової ведмежу послугу — Яна сподівалася на підтримку, а отримала в коментарях суцільний негатив. «Цинізм зашкалює», «Не можу зрозуміти, до чого цей цирк з капцями?», «Як же потрібно зневажливо ставитися до свого глядача, щоб витворяти таке?», «Це ви витираєте ноги про простих глядачів? Огидно! », — Обурюються її передплатники.