47-річний Меттью Макконахі поправився на 25 кілограмів

У Мережі з’явився новий трейлер фільму «Золото», в якому 47-річний Меттью Макконахі зіграв золотошукача Кенні Уеллса, мрійника і невдахи, який одного разу вирішує відправитися в незвідані індонезійські джунглі в пошуках золота з таким же недолугим напарником-геологом. І Меттью знову довелося дуже змінитися заради ролі. На цей раз актор поправився на 25 кілограмів.

Про це пише peopletalk.

І цього все одно було мало: до костюму додавалися накладний живіт і підборіддя, а ще дуже натуральна залисини і капа, що імітує жовтизну зубів. Але що ще цікавіше: у фільмі Макконахі з’явиться зовсім без одягу. І попа у нього далеко не як в «Супермайке».

Меттью не вперше перетворюватися з красеня в відразливого типу. У «Далласском клубі покупців» він зіграв електрика Рона Вудфора, хворого на СНІД. Для ролі актор схуд на 20 кілограмів (він важив 60 кг!), І не дарма — отримав «Оскар».

А ось в «Супермайке» вже був накоченим і засмаглим (так, йому доводилося мазати автозагаром), як, втім, і в фільмі «Влада вогню» (там Меттью важив 85 кг), в якому у нього ще були лисина і борода. Акторові пощастило — його організм не постраждав через швидкої зміни ваги, чого не скажеш про його колег, які теж експериментували зі своїм тілом заради ролі в кіно.

Що ж, уже в березні, коли вийде фільм «Золото», ми дізнаємося, чи коштували жертви Макконахі того.

До речі, подругу Меттью зіграла 35-річна актриса Брайс Даллас Ховард, відома за серіалом «Чорне дзеркало», і їй теж довелося поправитися заради ролі на пару кілограмів.