Життя після розлучення є! Як змінився Бред Пітт?

Днями Бред Пітт зробив всім сюрприз і з’явився на церемонії нагородження «Золотий глобус — 2017». І треба відзначити, виглядає актор прекрасно! Він помолодшав і явно скинув кілька кілограмів. Схоже, Бред вирішив, що розлучення з Анджеліною Джолі — не привід запускати себе.
Нагадуємо, спочатку Джолі підозрювала Пітта у інтрижкці з актрисою Маріон Котійяр (40) (Бред і Маріон разом знімалися у фільмі «Союзники») — і це незважаючи на те, що Маріон чекає другу дитину від свого чоловіка Гійома Кане.
А потім Джолі звинуватила чоловіка в алкоголізмі і агресивній поведінці. Енджі подала на розлучення у вересні 2016- го після 11 років стосунків, і тепер весь світ чекає, чим же закінчиться боротьба за опіку над дітьми (Меддокс, Пакс, Захара, Шайло і близнюками Нокс і Вів’єн.
Інсайдери говорять, що Бред не готовий до нового роману, зате знайшов захоплення — фітнес! Коли він жив з Анджеліною і дітьми, навколо нього завжди було багато їжі, а Пітт — відомий любитель фастфуду та нічних перекусів. Але тепер він взяв себе в руки і регулярно виконує кардіотреніровки, силові вправи і багато ходить пішки. До речі, ще Бред найняв шеф-кухаря, який стежить за його харчуванням. Він тепер завидний голлівудський холостяк, так що хороша форма не завадить.
До речі, Пітт не єдиний, хто худне після розлучення! Його екс-дружина відразу після оголошення про розлучення теж схудла до критичних 34 кілограмів.
Але і це ще не все: актриси Ембер Херд і Дрю Беррімор схудли в 2016-му після розлучень з чоловіками — Джонні Депп і Віллом Копельманом відповідно. Все-таки навіть у найскладніших ситуацій в житті є хороші сторони.