Катя Осадча та Маша Єфросиніна згадали модельне минуле

Зовсім скоро в Києві пройде український Тиждень моди, яка відсвяткує своє 20-річчя. Засновник модного події Ірина Данилевська вирішила здивувати відомих любителів моди раритетними фотографіями, зробленими на Pоlаroid. Своїми запрошеннями вже встигли поділитися Маша Єфросиніна та Катя Осадча. Про це телеведучі повідомили в Instagram, передає Хроніка.інфо з посиланням на Лайм.

Єфросиніна зазначила, що її фото зроблено під час одного з показів Ірини Каравай, який відбувся 15 років тому. Передплатники журналу свого телезірки відзначили, що Марія сильно змінилася з тих пір і не тільки покращала, але і помолодшала. «Марія, вибачте, але ви зараз в те раз гарніше», «Це ж не ви!», »Це точно ви на фото?», «Ви як вино — з роками гарніше і яскравіше», «Не повірю, що це Маша … ».

А ось Осадча повідомила, що на її запрошенні можна побачити початок її модельної кар’єри. 13-річна Катя Осадча дебютувала на першій Тижні моди, яка відбулася 20 років тому. Шанувальники телеведучої поділилися своїм захопленням від раритетного фото, повідомивши. що Осадча нітрохи не змінилася з тих пір. «Ой, ви зовсім не змінилися», «Така ж красива!», «А я вас дізнався, і не скажеш, що 20 років минуло», — пишуть користувачі соцмережі.