Незважаючи на заборону: Наташі Корольовій дозволили приїхати на похорон бабусі в Києві

Наташа Корольова повідомила неприємну новину — в Києві померла її бабуся. Артистка переживала, що через заборону відвідувати Україну її не пустять попрощатися з рідною людиною.

Рано вранці Наташа Корольова розповіла, що не стало її бабусі. Жінка померла в Києві, проте артистка могла не потрапити на похорон рідної людини через заборону на в’їзд в Україну. Переживаннями Наташа поділилася в соцмережі. «Сьогодні в Києві померла моя бабуся», — написала співачка, додавши, що не може попрощатися з рідною людиною.

Однак світ не без добрих людей, і в зв’язку з ситуацією СБУ дозволила Наташі Корольовій приїхати в Україну, щоб гідно провести в останню путь свою бабусю.

«Служба безпеки України заявила, що дасть дозвіл російській співачці Наташі Корольовій відвідати країну в зв’язку з похоронами бабусі! Спасибі, світ не без добрих людей !!! »- написала пізніше артистка.

Нагадаємо, спікер СБУ Олена Гітлянська повідомила про те, що співачці Наташі Корольовій заборонили в’їзд в Україну терміном на п’ять років «за дії, що суперечать інтересам країни».

Фото: Instagram Наташі Корольової