Ксенія Собчак пояснила, чому не варто народжувати дітей в 20 років

Ксенія Собчак народила дитину в 35-річному віці і впевнена, що ставати мамою жінці варто тоді, коли вона до цього серйозно підготувалася.

Минуло рівно два місяці з дня народження дитини Ксенії Собчак . Син, якого зіркові батьки назвали Платоном, як і сина Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва , кожен день дарує їм моменти щастя.

Собчак зізналася, що бути мамою їй дійсно подобається, незважаючи на те, що всього кілька років тому вона була завзятою противницею материнства і стверджувала, що не хоче мати дітей.

Ставлення Ксенії Собчак до дітей змінив її чоловік Максим Віторган. За її словами, саме він став першим і єдиним чоловіком, від якого їй захотілося дитини.

Через два місяці після пологів телезірка поділилася з шанувальниками ще одним одкровенням: вона вважає, що ставати мамою потрібно тоді, коли ти вже «зрозуміла життя». Ксенія впевнена, що в 20 років вона б точно не усвідомила всієї цінності материнства.

Ксенія Собчак

«Одягла сина в ошатне, сьогодні йому два місяці! І це, звичайно, невичерпне джерело радості і, як це не дивно, впевненості в собі. Природу не обдуриш — дивовижне відчуття наповненості і якогось міссіанства залишає відчуття того, що всі інші завдання тобі точно по плечу. І навіть втома — всмак! Не впевнена, що в 20 років особисто я б ставилася до материнства так. Так що дуже важливо дарувати життя тоді, коли сам уже пожив і зрозумів про неї (про життя) хоч щось », — заявила Ксенія Собчак.

Ксенія Собчак