Регіна Тодоренко розповіла про неприємності під час зйомок

Українська співачка Регіна Тодоренко, і за сумісництвом одна з провідних туристичної програми «Орел і решка», розповіла про неприємні пригоди, що сталися з нею під час зйомок чергового випуску програми. Нагадаємо, нещодавно артистка засмутила своїх фанатів невдалим знімком, на якому зірка виглядала розповнілий, передає Joinfo.uа.

На даний момент Регіна Тодоренко бере участь в зйомках тринадцятого сезону шоу про подорожі «Орел і решка». В один не прекрасний момент, знімальна група виявилася в болоті, в якому на три години загруз їх автомобіль.

Артистка зізналася, що за сім днів встигла втратити свій багаж, зав’язнути з машиною в болоті посеред пустиря у В’єтнамі, відкопати колеса машини з бруду, розрядити акумулятор і продовжити спроби завести автомобіль, простояти під дощем протягом декількох годин, отримати тепловий удар, застудитися, а також здійснити вісім перельотів.

Співачка зізнається, що з нею часто трапляються прикрі випадки під час подорожей, однак вона до них вже звикла. Але, єдине, до чого вона досі не може звикнути — тривалі переїзди, так як їй не вдається нормально відпочити в літаку.

Про це стало відомо з Інстаграма провідною. Регіна опублікувала нове фото, на якому лежить на ліжку. Артистка зізналася, що вперше за довгий час опинилася в горизонтальному положенні в ліжку, і рада тому, що може, нарешті, нормально виспатися, хоч на годиннику всього 6 вечора.

«Це супер крутий Кайф — приємна втома», «Найкрасивіша провідна з Орел і решка!», «Чи бачили Вашу команду в літаку Нячанг-Хошемін. Такі ви з Лесиком гарненькі, правда втомлені були, ох уже ці затримки рейсів »,« Ти очень класна) »,« Регіна, я балдію від тебе! Ти така прикольна, справжня! »(Орф. І Пункт. Авторів збережені, прим. Ред.), — Писали шанувальники під записом Тодоренко.

https://www.instagram.com/p/BPGKu6jg4M9/

 

Так як більшу частину свого часу зірка знаходиться в літаку, їй доводиться пристосовуватися, зазначає журналіст ДжоІнфо Анна Аш. Українська співачка опублікувала два ролика, на яких розповіла, що бере з собою в літак. Крім того, що на борту Тодоренко надягає зручний одяг, вона ще й перевзуватися в милі домашні тапочки у вигляді лап.

 

У літак мандрівниця завжди з собою бере фрукти, воду, серветки, окуляри для сну і електричний масажер.