Знаменитий актор признався: у ніч знайомства його дружина відмовляла йому двічі

Метью Макконагі має із Камілою Алвес уже трьох дітей — та чи міг він про це мріяти, щойно вони зустрілися? Дівчина захопила його з першого погляду. А от він їй, виявляється, не сподобався.

47-річний актор розповів про першу ніч, яку вони провели разом.

«Я не люблю вечірок, — каже Метью. — Але тієї ночі я був справжнім «клубним хлопцем, я робив усім коктейль «Маргарита». І тут я побачив незнайому постать. Я пам’ятаю, як сказав собі: «Що це?» Вона сідає, і я не можу відірвати очей від неї. І я розмахував руками, намагаючись привернути її увагу «.

Він запросив Камілу та друзів продовжити вечірку у його домі. Вони слухали музику, Метью готував «Маргариту». «Тієї ночі я проговорив 25 хвилин найкращою іспанською у своєму житті. Вона говорила по-португальськи. Я не думаю, що коли-небудь розумів португальців так само добре, як тої ночі. Я був дуже зосереджений. Це спрацювало.»

Однак невдовзі Каміла вирішила викликати таксі й піти з вечірки. «Ні, не роби цього. Це занадто пізно. У мене є гостьова спальня», — запропонував їй актор. Але дівчина двічі відмовлялася й полишила Метью у другій половині ночі. Але невдовзі прийняла його запрошення…