Папарацці зняли Гвінет Пелтроу без макіяжу

Актриса, володарка «Оскара» Гвінет Пелтроу зовсім недавно розповіла, що вона порядком втомилася від світу кіно, тому рада тому факту, що її не так часто як раніше звуть зніматися в ті чи інші проекти, передає Хроніка.інфо з посиланням на lifestyle.

«Мені здається, мені це більше не подобається», — каже Гвінет про акторське ремесло.

Актриса більше зайнята своїм проектом в рамках бренду Goop і власним сайті Goop.com, де просуває свою колекцію і публікує поради про здоровий спосіб життя.

Наскільки сама Гвінет дотримується своїх рад, папараці змогли переконатися пару днів назад, знявши актрису в Лос-Анджелесі.

44-річна актриса виглядала свіжою, як маргаритка, розповідає Daily Mail. Мінімальний макіяж і вільно спадаючі волосся — її краса здавалася природною, відзначає видання. Бежева двійка — штани-кльош і жилет ідеально поєднувалися з білою сорочкою.У недавньому інтерв’ю People журналу, Пелтроу розповіла, як вона прийняла свій вік.

Мати двох дітей була відверта, кажучи:

«Звичайно, у мене є зморшки і сиве волосся. Але я дійсно люблю його (вік ред.). Це те, ким я є. Я пройшла через неймовірні злети і падіння, і я відчуваю себе благословенною, що у мене є зморшки, щоб розповісти історію ».

Разом з тим, шанувальники можуть розраховувати на повернення улюбленої актриси на великий екран. Пелтроу говорить про своє можливе повернення в кіновсесвіту Marvel, правда, вона не впевнена, «Месники» це чи «Капітан Америка».

Можливо, героїню Гвінет Пелтроу глядачі зможуть побачити у фільмі «Месники: Війна нескінченності», прем’єра якого запланована на травень 2018 року.