Кейт Міддлтон вирішила допомогти сестрі з девичником

Кейт Міддлтон Герцогиня Кембриджська вирішила взяти найактивнішу участь в організації дівич-вечора сестри з приводу її швидкого заміжжя, передає Joinfo.ua.

Відповідно до джерела Life & Style, Кетрін серйозно вирішила зайнятися майбутнім девичником Піппи Міддлтон.

Поки Принц Вільям роздумує над тим, бігти йому Лондонський марафон чи ні, його дружина зайнята зовсім іншими, більш приємними справами.

Як відомо, у Піппи відбудеться весілля 20 травня, 2017 року. Всі організаційні питання і обов’язки по влаштуванню вечірки на себе вирішила взяти Кетрін. Журналіст ДжоІнфоМедіа Настя Арт з’ясував, що паті відбудеться в районі Швейцарських Альп, куди будуть запрошені 15 близьких подруг сестри.

Перелік заходів включає катання на лижах, снігоходах, катання на ковзанах і різні види масажу. Більш того, Герцогиня наймає приватного кухаря, який влаштує пишну дегустацію ексклюзивних десяти страв, серед яких будуть страви з особисто придуманим Піппо рецептами.

До всього іншого, дружина Принца Вільяма також вирішила запросити і зірок на розкішну вечірку. Відомо, що на дівич-вечорі Піппи виступить Еллі Голдінг. Про імена інших знаменитостей ми дізнаємося пізніше.