Екс-продюсер Сергія Лазарєва розповів, хто народив сина співакові

Великий резонанс в Мережі викликала новина про батьківство Сергія Лазарєва. Як з’ясувалося, співаку вдавалося протягом двох з половиною років приховувати від громадськості свого сина Микиту. Багато шанувальників висували припущення, що дана новина є справжнісіньким піаром, адже Сергію навряд чи б вдалося так довго приховувати хлопчика.

Але все ж більшість фанатів повірили, що Сергій дійсно є щасливим батьком, але виникає закономірне питання, хто та жінка, яка ощасливила Лазарева сином. В Інтернеті висловлювалася думка, що стати батьком Сергію допомогла одна з його фанаток. Однак днями колишній продюсер Лазарєва Леонід Дзюник вирішив внести ясність в це питання і заявив, що дитину співакові, швидше за все, народила сурогатна мати.

Нагадаємо, що Сергія неодноразово підозрювали в нетрадиційній сексуальній орієнтації, тому сурогатне материнство в даному випадку найбільш правдоподібно. В один час, Сергій Лазарєв дуже близько спілкувався з Філіпом Кіркоровим, так що цілком можливо, що король поп-музики підказав Сергію, як стати батьком.