68-річна Ірина Вінер шокувала надто відвертим декольте

Ірина Вінер — радянський і російський тренер з художньої гімнастики, яка виховала не одне покоління наших чемпіонок. У число підопічних Ірини Олександрівни входять Ляйсан Утяшева,Аліна Кабаєва, Ірина Чащина, Євгенія Канаєва і багато інші відомі спортсменки.

Ірина Вінер і Ляйсан Утяшева

Ірина Вінер і Ляйсан Утяшева

personastars


68-річна Вінер завжди відрізнялася оригінальним стилем в одязі. Незважаючи на солідний вік,тренер віддає перевагу спокусливим і ефектним нарядам з яскравим декором.

Так, нещодавно на святі з нагоди дня народження віце-президента Всеросійської федерації художньої гімнастики Олександра Брыксина Ірина Олександрівна з’явилася в сексуальній сукні з запаморочливим декольте. Фото тренера у відвертому вбранні викликало масу суперечок.


Багато оцінили спокусливий образ Вінер, однак були і ті,хто вважає, що Ірина Олександрівна вибрала сукню, не відповідне віку: «Ірина Вінер, як завжди, розкішна… а вже її нев’янучий бюст це окрема тема… шикарна жінка!», «Виділяється в будь-якій кампанії, тут і говорити нічого не треба. Ось що значить спортивний підхід!», «А пора б і постыдиться показувати свої принади, вже вік не той, щоб одягати такі вбрання».