Юлія Волкова показала інтимне татуювання

Колишня учасниця групи t.A.T.u Юлія Волкова, як і багато інших російські зірки шоу-бізнесу,відправилася у відпустку. Юлія полетіла на відпочинок в тропічну країну і радує шанувальників гарячими пляжними фотографіями.

www.instagram.com/official_juliavolkova

 


На одному з останніх знімків користувачі Мережі помітили те, що раніше Юлії Волкової вдавалося приховувати — інтимне татуювання, частина якої визирала з-під бікіні.

www.instagram.com/official_juliavolkova

 


Передплатники Юлії прийшли в захват від фігури співачки: «Юльча, ти космос! Не перестаєш радувати», «Гарненька! У відмінній формі», «Офігенний живіт! Розкажи секрет, як досягти?», але деякі здивувалися відвертою татуювання: «Ой, там ще якась татушечка визирає», «Прикольні татухи».

www.instagram.com/official_juliavolkova

 


Нагадаємо, співачка продовжує активно розвивати сольну кар’єру, але намагається весь вільний час приділяти дітям. Торік Юля розповіла, що пережила важкий період — лікарі діагностували рак щитовидної залози. Під час операції по видаленню пухлини лікар пошкодив Волкової голосової нерв. Прокинувшись від наркозу, Юлія зрозуміла, що не може розмовляти. Юлія не опустила руки і намагалася відновити голос. Співачка перенесла ще три операції: дві в Німеччині і одну в Кореї. «Принаймні, я заговорила. Може бути, не так, як я б хотіла, але тим не менш», — розповіла Волкова.