Микита Джигурда влаштував дебош на шоу «Пусть говорят»

Після смерті близької подруги Микита Джигурда і Марина Анісіна почали розгляди навколо її спадщини. Людмила Браташ була хрещеною мамою дітей пари, а ще — дуже багатою жінкою. У свій час вона створила велику компанію, яка займалася vip-перевезеннями, і заробила на цьому стан. Ще за життя Браташ нібито написала заповіт на ім’я Микити та його колишньої дружини, адже у 56-річної бізнесвумен не було дітей і заміжня вона ніколи не була.

Соціальні Мережі

Соціальні Мережі


Вже не перший місяць триває розслідування у скандальній справі про спадщину. Сестра загиблої Браташ впевнена, що Людмила не могла сама написати папери про спадщину і це все справа рук Микити Джигурди. Вони зустрілися у студії «Пусть говорят» з Андрієм Малаховим, і Микита знову вразив глядачів ток-шоу зухвалою поведінкою.

Світлана Романова, сестра загиблої Браташ, показала фотографію заповіту і заявила: «На суд з’явилася громадянка Рейенгольд, нотаріус з Америки, у неї запитали, який був пред’явлений паспорт моєю сестрою при оформленні цього заповіту. Вона відповіла, що закордонний. А в заповіті вказано російський паспорт. Я заявляю, дане заповіт Микита Борисович написав собі в 2016 році!»

Personastars

Personastars


Микита Джигурда зайшов у студію з дивним привітанням: «Раби Божі, виганяю бісів з вас». Пізніше скандальний артист заявив: «Я прийшов сюди, щоб показати заповіт», — але приніс не оригінал, а копію, чим розчарував зал і ведучого шоу. Джигурда не давав можливості нікому висловитися, на будь-яку обвинувальну репліку актор починав ревти.

Personastars

Personastars


Нагадаємо, наприкінці минулого року в Мережі з’явилося шокуюче відео, на якому Джигурда вчиняє дії сексуального характеру над жінкою, схожою на Людмилу Браташ. Після смерті на тілі Людмили Браташ виявлені численні садна та забої. В день смерті з особняка бізнесвумен пропали гроші, заповіт і коштовності.

У смерті Джигурда звинувачує і особистого водія Браташ, який також претендував на її спадщину, і її сестру Світлану Романову. Після таких звинувачень Світлана звернулася в поліцію і заявила, що Джигурда навмисно її споював, щоб отримати спадщину.