50-річна Сінді Кроуфорд показала бездоганну фігуру в сауні

Американська супермодель Сінді Кроуфорд (Cindy Crawford) продовжує радувати шанувальників знімками в Instagram. П’ятдесятирічна зірка регулярно викладає фотографії, на яких постає в невимушеній домашній обстановці.

На цей раз Сінді виклала фотографію з домашньої сауни, а з предметів одягу на ній було лише коротке рушник. «Коли в Лос-Анджелесі ллє дощ, а твій чоловік дивиться футбол,недільна сауна — то, що потрібно!» — такий підписом модель супроводила знімок.

www.instagram.com/cindycrawford

 


Користувачі в черговий раз звернули увагу на прекрасну фігуру нестаріючої красуні. Рушник не зумів приховати її міцні ноги і прекрасний бюст, а сама Сінді, яка не використала мейкап,виглядає як і раніше, свіжо і молодо.

www.instagram.com/cindycrawford

 


Це вже не перший знімок, який Кроуфорд виклала з домашньої сауни. Минулої осені вона опублікувала кадр, на якому париться разом зі своєю 15-річною дочкою Кайей з косметичними масками на обличчі.

www.instagram.com/kaiagerber

 


Нагадаємо, дочка Сінді Кроуфорд як дві краплі води схожа на маму. Користувачі Мережі вже не перший раз захоплюються фігурою юної моделі. Нещодавно папараці зняли Кайю Гербер з родиною на пляжі в Майамі, де вона відпочивала, купалася і насаджувалася приємним сонячним днем. Кайя вразила шанувальників своєю фігурою і довгими ногами. Надівши червоне бікіні, дівчина виглядала так, ніби прийшла не розслабитися на пляжі, а на гламурну фотосесію для журналу Teen Vogue.