Тіна Кароль вразила і розчарувала глядачів останнім концертом

Днями відбувся грандіозний концерт Тіни Кароль у Кременчуці, Полтавська область.

Шанувальники з особливою трепетністю віднеслися до появи кумира в себе в місті. Підготовили їй теплий і душевний прийом. Також прихильники влаштували флешмоб на честь приїзду Тіни.

Перша частина виступу була присвячена різдвяним колядкам і щедрівкам, які шанувальники з натхненням підспівували зірці. Друга частина концерту складалася з популярних хітів співачки.

Кременчуцьких фанатів Кароль назвала своєю сім’єю і повідомила радісну звістку про те, що її брат одружується, тому сім’я стане ще більшою.

Шанувальники були в захваті від можливості споглядати свого кумира так близько. Однак, знайшлися і ті, хто був невдоволений концертом.

Невдоволення заключалось у тому, що охорона співачки не підпускала шанувальників з квітами до співачки. Це можливо було зробити у перериві між кожними трьома піснями. Тому до кінця концерту залишилося безліч людей з букетами. Також був хлопчина, який мав намір подарувати співачці ручної роботи дерев’яний портрет з її зображенням, однак так і не вспів цього зробити до закінчення виступу.