Ганна Грачевская знову показала відверте фото з кабінету косметолога

Соціальні мережі 30-річної Ганни Грачевской рясніють її відвертими фотографіями. Не так давно Грачевская зважилася на збільшення сідниць за допомогою імплантів та докладно про це розповідала в Instagram.

instagram.com/anna_grachevskaya

 


Ганна вирішила ще раз згадати, як це було, і поділилася черговий фотографією з операційного столу. Виявляється, таким чином вона вітала свого хірурга з днем народження. Телеведуча написала: «Ти дуже крутий! Ми тебе любимо! Ти талант, яких одиниці! Ти справжній на відміну від імплантатів, які ти ставиш. Обіймаємо тебе, я,чоловік і щаслива дупа!».

Але на цьому б’юті-блогер, як називає себе сама Грачевская, не зупинилася і поділилася новими відео з процедур. Анна також показала, як проходить процедура преображення шкіри обличчя і як їй роблять баночний масаж, і написала: «Для чого? Запитаєте ви, а я вам відповім! Реабілітація, після ліпосакції».

https://www.instagram.com/p/BPns2PojNdi/

Нагадаємо, під час операції зі збільшення сідниць Грачевская не випускала телефон з рук. Телеведуча нічого не приховувала і регулярно ділилася новинами і емоціями прямо з клініки пластичної хірургії. Ганна показала свого хірурга і навіть… себе на операційному столі!

instagram.com/anna_grachevskaya