З Іспанії до Італії: Ольга Бузова переслідує колишнього чоловіка

30 грудня Ольга Бузова і Дмитро Тарасов офіційно розлучилися. 20 січня своє 31-річчя телеведуча вже відсвяткувала в статусі вільної дівчини. Зірка « Дому-2» повеселилася з подругами в Мадриді . Цікаво , що кількома днями раніше в Іспанію на збори прилетів Тарасов.

 


Здавалося б , що це збіг , однак коли команда спортсмена вирушила до Італії , Ольга пішла за нею. Зараз Бузова щодня публікує в Instagram фотографії з Риму , супроводжуючи їх меланхолійними підписами: «Там , де була щаслива колись», «Мені холодно одній в тісному місті … після тебе в душі лише руїни …».

 


Очевидно , Ольга все ще не забула Дмитра і сумує за той час , коли вони були щасливі разом. До речі , багато шанувальників телеведучої все ще сподіваються , що вона помириться з Тарасовим.

 


Нагадаємо , що недавно Бузова влаштувала відверту фотосесію на даху висотки. Ольга позувала на тлі заходу в чорній мереживній нижній білизні і туфлях на шпильці. Деякі передплатники телеведучої припустили , що таким чином вона намагається привернути увагу колишнього чоловіка.

https://www.instagram.com/p/BPk6W7xluIq/