Батькова дочка: дочка Ігоря Ніколаєва як дві краплі води схожа на зоряного батька

Вже більше року тому в родині Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскуряковою відбулася радісна подія. У пари , безуспішно намагалася зачати дитину протягом десяти років , народилася дівчинка Вероніка.

www.instagram.com/uliaveronika

 


Зоряні батьки поділилися новою фотографією з донькою ,а шанувальники влаштували суперечку , на кого ж схожа дівчинка. Юлія в своєму Instagram підписала: «Радість моя! Донечка ». Шанувальники розтанули від знімка з прекрасною малятком: «Хоч в профіль , але це тато! Вероничка , батькова дочка! »,« Яка різниця , на кого схожа! Діти в цьому віці весь час змінюються , а найголовніше , щоб малятко росла здоровою і щасливою »,« Ой , як донечка на Ігоря схожа. Дитина просто сонце »,« Ну який же чудовий чоловічок у вас росте! Славна ,гарненька дівчинка ».

www.instagram.com/uliaveronika

 


Нагадаємо , нещодавно Юлія Проскурякова дала поради мамам недоношених дітей. Зоряна пара не раз згадувала про те , з якими труднощами їм довелося зіткнутися після народження малятка. Маленька Вероніка народилася завчасно — на 36-му тижні з вагою 2695 грамів.

www.instagram.com/uliaveronika

 


Юлія розповіла , що спочатку дуже строго стежила за вагою дитини , болісно реагувала на кольки і алергію на продукти у Вероніки , але пізніше зрозуміла , що немає жодної дитини з ідеальними показниками. «На черговому прийомі у нашого лікаря я дізналася , що безліч дітей не дотягують до ідеальної ваги і зростання — і в цьому немає нічого страшного. Що коліки бувають і у абсолютно доношених дітей , що смоктальний і інші рефлекси не завжди розвинені і відразу помітні у багатьох дітей , і це не говорить про патологію або про недорозвиненість », — поділилася Проскурякова.

www.instagram.com/uliaveronika