Британка заборонила бойфренду робити їй пропозицію, поки не схудла вдвічі

26-річна Дженніфер Гінлі ( Jennifer Ginley) з Ліверпуля скинула приблизно 60 кілограмів і вийшла заміж за любов свого дитинства. До цього вага дівчини був в два рази більше — 120 кг. Ожиріння було настільки серйозним , що Дженніфер завжди просила « подвійний» ремінь безпеки в літаку.

Як і будь-яка дівчина , Джен мріяла про весілля , але заборонила своєму хлопцеві робити їй пропозицію завчасно. Дівчина була незадоволена своїм тілом і вирішила серйозно взятися за себе. Її роман триває вже 11 років , але бути « товстої нареченою» вона все-таки не хотіла.

Вона відмовилася від чіпсів , шоколаду , фастфуда , китайської їжі і всього того , що з роками зіпсувало її фігуру. Після того , як Гінлі скинула 60 кілограмів , їй дали звання Міс Худишка 2017. Вона тут же стала популярною в Мережі — кількість її передплатників в Instagram різко зросла майже до ста тисяч. І , звичайно , коли Дженніфер досягла своєї мети , вона отримала обручку від свого коханого.

Дженніфер довгий час ходила в групу « Той, що худне світ» і зізналася: «Це найкраще , що я могла придумати для себе , щоб отримати мотивацію схуднути. Все дуже тепло зі мною спілкувалися і підтримували мене в моєму прагненні ».

Також Дженніфер розповіла: «До того , як я схудла , я відчувала себе більш-менш упевнено в своєму тілі , але у мене є почуття , що насправді , я витратила багато років на штучну посмішку , за якою я ховала невдоволення собою».