Стас Михайлов готується знову стати батьком

Стас Михайлов днями в ефірі програми «Пока все дома» зробив несподівану заяву. Виявляється, співак не проти в майбутньому ще раз стати батьком.

Сидячи на великим столом разом з двома маленькими доньками — Іванною і Марією, а також дружиною Інною, Стас заговорив про те, що він не виключає можливості поповнення його сім’ї.

https://www.instagram.com/p/BO5adrhDSKK/

Ніжно тримаючи на руках Марію, Михайлов сказав: «А ми Боженьку подякуємо і скажемо:« Спасибі, що ти дав нас! »Ось це щастя нам дав Господь. Мама народить ще. Треба! Давай ще одного маленького? »Однак Інна такою новиною була злегка ошелешена. «Які діти? Я вже скоро бабусею стану! Моя бабуся ніколи не соромилася бути бабусею і я буду цим так пишатися. Я навіть хочу бути бабусею », — розповіла дружина Стаса.

https://www.instagram.com/p/BPQgtkGDzkL/

До речі, дочки Михайлова теж не підтримали тата в бажанні «розширити» сім’ю ще на одну людину. На питання ведучого про те, чи хочуть дівчинки, щоб у них з’явився братик Іванна і Марія відповіли негативно. Виявилося, що сестри між собою і без того часто з’ясовують відносини. Основною причиною для сварок дочок Михайлова є іграшки, які вони ніяк не можуть поділити між собою. «Не хочу, тому що Маша вередує. Вона завжди вередує коли тата з мамою немає вдома! »- Поскаржилася Іванна.

Нагадаємо, що у Стаса також є двоє дітей від першого шлюбу — Микита і Дарина. У Інни теж залишилися діти від попереднього шлюбу: син — Андрій і дочка Єва. Старше діти не живуть з батьками, але Михайлов з дружиною контролюють те, як складається їхнє життя.