Андрій Малахов пояснив неадекватну поведінку Джигурди на шоу «Пусть говорят»

Вже не перший місяць триває розслідування у скандальній справі про спадщину в мільярд рублів, які бізнесвумен Людмила Браташ нібито заповіла акторові Микиті Джигурда і його колишній дружині Марині Анісіна. Сестра загиблої Браташ впевнена , що Людмила не могла сама написати паперу про спадщину і це все справа рук Микити Джигурди. Вони зустрілися в студії «Пусть говорят» з Андрієм Малаховим , і Микита знову вразив глядачів зухвалою поведінкою.

Андрій Малахов , ведучий ток-шоу « Пусть говорят», в ефірі програми пояснив скандальну поведінку Джигурди: «Я хочу сказати , що ви геніальний актор , і , звичайно ж , брак ролей позначається на тому , що ми бачимо сьогодні». Микита вступив в діалог і заявив , що свою головну роль , за яку йому заплатили мільйони , він вже зіграв: «Я зіграв головну роль — Микиту Джигурду , спецагента під прикриттям ФСБ».

ТАРС

Малахов нітрохи не зніяковів зухвалому відповіді і вирішив дати раду скандальному акторові: «Головне , щоб все мільйони , які вам платять , не зіпсували вас. Тому що віра в Бога починається не з хреста , ні з майки , а звичайно , в душі і з любові. Любові до близької людини ». А під час прощання з телеглядачами провідний резюмував: «Потрібно освятити студію , думаю , сьогодні , після цього ефіру».

Personastars

Personastars


Нагадаємо , Світлана Романова , сестра загиблої Браташ , показала фотографію заповіту: «Я заявляю , дане заповіт Микита Борисович написав собі в 2016 році!»