Boлoдимиp Зeлeнський в свiй дeнь нaрoдження звернyвся до шaнувaльників з проханням

У свій день народження керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський відмовився від подарунків на користь благодійності.

Днями завершився концертний тур «Кварталу 95» по США, а вже сьогодні Володимир Зеленський і його команда виступають в Австралії. Саме в місті Мельбурн колектив буде дружно вітати свого художнього керівника з днем народження. Вперше Володимир Зеленський відзначає його так далеко від Батьківщини.

У свій день народження Володимир Зеленський опублікував звернення до шанувальників, в якому попросив всіх приєднатися до благородної справи — допомоги тим, хто її потребує, як ніхто інший. Іменинник відмовився від подарунків на користь фінансової підтримки нужденним.

«Всім привіт. Друзі, ми в Австралії! Квартал на іншому континенті. Не думав, але дуже цьому радий. Від радості до справи. Це важливіше. Хлопці, повинен з вами відверто поговорити за допомогою ФБ. Ми в кварталі, і я особисто, ось уже років десять займаємося благодійністю в різних формах і видах, ніде, природно, про це не говоримо. Я думаю, не тільки гроші, але і такі речі і вчинки люблять тишу, адже це особисте, і робити з цього піар чи рекламу, скажімо прямо, недобре. Це тебе чіпає — ти робиш, чіпляє — і ти намагаєшся. А якщо ні, то дивись сам і живи з цим.

Але тут до мене звернулися хлопці з Української Біржі Благодійності, я їх раніше не знав, попросили або, вірніше, запропонували мені, в свій день народження, а це сьогодні, відмовитися від подарунків на користь фінансової підтримки тих, кому це життєво важливо. Життєво — ключове слово. Звичайно ж, я не можу відмовити в такому вірному рішенні і благородної місії. Так що, друзі, простіше кажучи, хто захоче — будь ласка, перераховуйте, скільки …? Хіба це важливо….? Скільки реально вийде. Всю інформацію про цих людей я розміщу нижче, там посилання і опис. Якщо лежить душа, тоді будьте ласкаві, якщо не чіпає — не потрібно. Як би там не було, скільки б ми не зібрали, знайте, ми все інше доповімо. Це не іграшки і не лоти, це життя, так що відсутня сума буде моєю відповідальністю, а як інакше? Спасибі і з днем народження мене ».