Вoлoдимиp Eпiфанцeв вислoвивcя прo рoзлyчeння

У ЗМІ активно обговорюють розлучення акторського подружжя. Володимир Епіфанцев обурюється, коли про його особисте життя говорить громадськість, однак його дружина Анастасія Віденська не соромиться розповідати про те, що відбувається в її родині.

Дружина Володимира Епифанцева, актриса Анастасія Віденська, заявила про те, що давно має намір з ним розлучитися. За словами жінки, розлучилися вони вже близько року тому. Незважаючи на те, що артисти прожили разом 11 років і виховують двох синів, Анастасія мріє почати життя з чистого аркуша. Однак сам Епіфанцев досить негативно налаштований на обговорення свого особистого життя.

«Моя дружина — хороша людина. Я не бачу сенсу говорити про це. Навколо відбувається стільки цікавих речей, які можуть привернути увагу, а не мої сімейні відносини », — поділився з« СтарХітом »Володимир.
За словами Анастасії, вони з чоловіком більше року не живуть разом

Незважаючи на те, що актор намагається обходитися розмитими формулюваннями для висловлювання про розлучення, його обраниця сміливо заявляє про те, що тривалий час не живе під одним дахом зі своїм чоловіком. Проте, вона зізнавалася в одному з телеефірів, що Епіфанцев досі доводиться їй чоловіком, так як офіційного розлучення артистка не отримала. Анастасія не уточнює, чому Володимир не хоче остаточно розірвати з нею стосунки.

Віденська зізналася, що їй було дуже складно жити з людиною, спільний побут з яким приносить їй тільки біль і розчарування. За її словами, вона вирішила покінчити з цим і наважилася піти від чоловіка. Більш того, їй набридло постійна нервозність чоловіка — він не міг впоратися з власними емоціями.

Анастасія мріє отримає розлучення і почати нове життя

Анастасія мріє отримає розлучення і почати нове життя // Фото: «ВКонтакте»

Актори познайомилися на іспиті в театральному училищі — Володимир тоді був членом приймальної комісії, а тому не міг не відзначити таланту і чарівності юної артистки. Незважаючи на різницю в 13 років між артистами спалахнув роман, який швидко привів до весілля. У подружжя народилося двоє синів — Гордій і Орфей.

45-річний Володимир Епіфанцев намагається робити все, щоб залишатися привабливим в очах жінок. Він постійно підтримує себе у формі — займається спортом і строго стежить за своїм раціоном.

«Мені важлива культура тіла. Особливо в силу мого віку це дуже важливо, оскільки я не збираюся втрачати юний запал. Мені дуже подобається секс, і мені хочеться бути сексуально привабливим. І знову ж таки для професії, для роботи в кіно я намагаюся зберегти фігуру. Але слідувати своїй методиці я б не порадив нікому. Шляхом проб і помилок я вибрав для себе щадну систему, прийти до якої не так просто, і займатися потрібно під контролем фахівця », — зізнавався Володимир.