Шанувальники Олександра Панайотова вичислили кохану музиканта

Фіналіст шоу « Голос» Олександр Панайотов відправився на заслужений відпочинок: співак влаштував собі канікули в Таїланді. Шанувальники 25-річного артиста були впевнені , що він подорожує один , проте Олександр тонко натякнув , що компанію йому склала кохана дівчина.

 


У Instagram Панайотов опублікував фото , на якому позує разом з таємничою незнайомкою. Особа обраниці співак вирішив не показувати , однак передплатники швидко вирахували особу дівчини.


Багато хто вважає , що артист зустрічається з колегою по шоу « Голос», 32-річної Інгою Лепс — дочкою свого наставника Григорія Лепса! «Поруч з Олександром дочка Лепса , Інга!», «Так , це точно Інга Лепс», «Якщо це Інга Лепс , я засмучусь», «От і відповідь на питання. Серце Саші зайнято », — прокоментували знімок шанувальники співака ( Орфографія і пунктуація авторські. —  Прим. Ред .). На даний момент Олександр і Інга не прокоментували чутки про свій роман.


До речі , Олександр підписав контракт на п’ять років з продюсерським центром Григорія Лепса. Тепер колишній наставник Панайотова на шоу « Голос» буде займатися його просуванням.


Нагадаємо , всупереч очікуванням шанувальників переможцем п’ятого сезону шоу « Голос» став не Олександр Панайотов , а 20-річна Дарина Антонюк з Зеленогорска. Незважаючи на те що на проекті Олександр і Дарина були конкурентами , вони все ж змогли подружитися і навіть підтримували один одного в конкурсі.