На спокусливих знімках Ані Лорак помітили сліди невдалого фотошопа

Слідом за  Ганною Семенович , Анастасією Волочковою і багатьма іншими російськими знаменитостями у відпустку вирушила співачка Ані Лорак. Разом з чоловіком Муратом Налчаджиоглу артистка полетіла на  Кубу .

instagram.com/anilorak

instagram.com/anilorak


Ані охоче ділиться пляжними знімками в купальнику. Шанувальники в захваті — 38-річна артистка продемонструвала накачаний прес , вузьку талію і бюст. Багато хто заявив , що Лорак є для них прикладом для наслідування.

instagram.com/anilorak

instagram.com/anilorak


Але на одній з останніх фотографій Лорак допустила помилку і залишила сліди фотошопу на знімку. Шанувальники помітили , що Ані особливо намагалася підправити праву руку , але невдало.

instagram.com/anilorak

instagram.com/anilorak


Передплатники Ані не розуміють , навіщо щось міняти на фотографії при ідеальну фігуру: «А що з рукою? Фотошоп »,« Позорище! Навіть такі великі діви можуть тааак легко облажаться! Навіщо фотошоп і без того гарну фігуру чи ні не знає меж? »,« З правою рукою щось не так , подвійна якась »,« Наступного разу мене попросите — вже точно краще сфотошоплю » ( Орфографія і пунктуація тут і далі авторські . — Прим.ред.).