Час не владний: 39-річна Наталія Орейро поділилася фото без макіяжу

Актриса і співачка Наталія Орейро ( Natalia Oreiro) — частий гість в нашій країні. Шанувальники серіалу « Дикий ангел» в захваті від Наталії , адже в свої 39 років актриса нітрохи не змінилася — все та ж юна , енергійна дівчина. Уругвайська артистка як і раніше продовжує хвилювати серця , як і багато років тому.

Наталія Орейро

Наталія Орейро

 


Днями Орейро поділилася рідкісним кадром в Instagram , де постала зовсім без макіяжу.

Шанувальники зірки прийшли в захват , зазначивши , що Орейро виглядає дуже молодо і свіжо. Деякі навіть відзначили , що без макіяжу зірка виглядає краще , ніж в своїх найвідвертіших кліпах.


До речі , недавно зірка випустила новий кліп на композицію Corazón Valiente ( «Хоробре серце»). Ролик вийшов неймовірно « жарким», а шанувальники співачки вже порівняли запальну композицію з її головними хітами.

Нагадаємо , після оглушливо зльоту Наталія вирішила взяти тайм-аут і зайнятися своїм особистим життям. Зірка « Дикого ангела» вийшла заміж за Рікардо Мольо , а в 2012 році вона подарувала йому сина.

 


Зараз артистка активно співпрацює з великими брендами , запустила на російському ринку свою лінію одягу , а також знімається в різних фотосесіях , записує нові пісні та кліпи.

https://www.instagram.com/p/BKsyFs4Aqa3/

Джерело