Микита Джигурда показав фото підрослої дочки і відео її появи на світ

Останнім часом ім’я Микити Джигурди пов’язано виключно зі скандалами. Спочатку актор з’ясовував стосунки з колишньою дружиною Мариною Анісіна , потім стало відомо , що на актора заведуть кримінальну справу за фактом зґвалтування його загиблої подруги Людмили Браташ. А недавно артист влаштував дебош на шоу « Пусть говорят».

Під час ефіру Джигурда поводився зухвало: перебивав , кричав , лаявся , а часом і зовсім здавався неосудним. Поведінка артиста вивело з рівноваги навіть бувалого ведучого Андрія Малахова , який запропонував у фіналі шоу освятити студію .

Схоже , і сам актор вже втомився від скандалів і бійок. Джигурда вирішив відволіктися від конфліктів і опублікував в Twitter зворушливе фото шестирічної дочки Еви-Влади. На знімку дівчинка позує в ошатному білому платті , кольє , сережки і з короною на голові. Справжня принцеса!

twitter.com/DZHIGURDA12

« Моя натуральна блондУха ЧУДО моє КОРОЛЕВА Русі Ева-Влад матерілізація Святого Духа допомагає Вогонь кохання воскрес», — підписав фото артист.

Здається , на скандально відомого актора нахлинула ностальгія. Слідом за фото дочки Джигурда опублікував посилання на відео пологів Анісіна. Микита був присутній при народженні доньки і зняв весь процес на відеокамеру.