32-річний принц Гаррі заручився з 35-річною Меган Маркл

Лише через три місяці відносин принц Гаррі ( Prince Harry) зважився зробити пропозицію американській актрисі Меган Маркл ( Meghan Markle), відомої за роллю в серіалі « Форс-мажори».

Як повідомляють зарубіжні ЗМІ , Гаррі і Меган заручені.

За словами інсайдера , пропозиція руки і серця принц зробив в неформальній романтичній обстановці за келихом шампанського. «Гаррі дуже переживав , що Меган визнає цей крок занадто поспішним , але вона погодилася відразу ж , не роздумуючи», — розповів близький джерело журналістам.

Меган Маркл

Меган Маркл

Fotodom / Rex Features


Однак поки що офіційного підтвердження представників королівської сім’ї ще не надходило , але шанувальники впевнені , що залишилося чекати зовсім недовго.

Нещодавно видання The Sun заявило , що онук Єлизавети II готується оголосити про  заручини вже навесні. Принц вже встиг познайомити кохану зі своїми вінценосних родичами , за винятком королеви. Але інсайдери повідомляють , що вона і заочно схвалила вибір онука.

принц Гаррі

принц Гаррі

Fotodom / Rex Features


Меган в свою чергу познайомила коханого зі своїми батьками , які перебувають в розлученні , так що принцу довелося пережити сватання двічі.

Нагадаємо , вперше про роман принца Гаррі і Меган стало відомо в кінці жовтня. Їх застукали папараці на прогулянці. А пізніше в універмазі , коли закохані купували різдвяну ялинку.

Зовсім недавно принц зі своєю коханою повернувся з відпустки в  Норвегії , де вони провели прекрасні вісім днів наодинці один з одним.