Ось це фігура: 58-річна Шерон Стоун відпочиває на пляжі

У той , що актрисі Шерон Стоун ( Sharon Stone) 58 років , повірити складно. Шерон регулярно демонструє ідеальну фізичну форму , свіжий вигляд і виглядає мінімум на 20 років молодше.

 


Нещодавно актриса поділилася кадрами з черговою фотосесії , де постала в елегантному і сексуальному образі. Для зйомки Шерон вбралася в довгу білу сукню з глибоким декольте і високим розрізом.

А сьогодні Шерон опублікувала знімок з пляжу в бікіні! На фотографії Стоун загоряє біля басейну на тлі моря і при цьому малює аквареллю.

 


Шанувальники прибувають в повному захваті від прекрасної форми актриси і дарують свою улюбленицю компліменти.

 


Ні для кого не секрет , що для підтримки себе у формі , потрібно багато працювати. Так ,Стоун намагається кожен день приділяти час спорту , причому це може бути звичайна легке тренування вдома. «До цього часу я і не думала про силових тренуваннях. А зараз я чергую походи на фітнес із заняттями танцями. Щоб повправлятися , мені необов’язково ходити в якусь студію. Іноді я просто включаю музику вдома і починаю танцювати », — зізналася актриса.

 


Зірка « Основного інстинкту» ретельно стежить за харчуванням , не вживає алкоголь ні в якому вигляді і не курить , а найголовніше — намагається мислити позитивно.

Шерон Стоун з дітьми

Шерон Стоун з дітьми

 


У цьому їй допомагають її діти і , схоже , новий роман. Нещодавно з’явилися чутки про відносини 58-річної Шерон і 62-річного спортивного агента Лонні Купера. За словами джерела , актриса закохана і навіть познайомила свого бойфренда з синами. Близько стверджують , що Стоун світиться від щастя.