На сніданок — половинка авокадо: Олена Летюча розкрила секрет своєї фігури

Cкандальний ресторанний і готельний « ревізор» Олена Летюча проводить канікули в сонячної Коста-Ріці. Туди телеведуча відправилася разом з чоловіком — бізнесменом Юрієм Анашенковим.

instagram.com/elenapegas


Летюча , чий акаунт в Instagram налічує понад один мільйон передплатників , активно радує шанувальників пляжними фотографіями. На серії останніх знімків , зроблених на білосніжній яхті , Олена відображена в красивому жовтому бікіні , яке підкреслює засмагу.

instagram.com/elenapegas


Шанувальники не змогли втриматися від захоплених коментарів: «Олена прекрасна», «Правду кажуть , що талановита людина талановита в усьому. Ти крута! »,« Шикарна жінка! ». Фотографії Олени настільки вразили деяких фоловерів , що хтось навіть припустив , що вона використовувала фоторедактор. Олена тут же відреагувала на фото: «Я не використовую фотошоп! Але якщо вам простіше жити з думкою , що я ним користуюся! Welcome ».

instagram.com/elenapegas


Але , мабуть , більше всіх передплатників Летючої вразила фотографія її сніданку — половинки авокадо на великій тарілці. Олена супроводила фотографію підписом: «Мій ідеальний сніданок на всі часи!»
Шанувальники були здивовані аскетизмом ведучої: «До чого такі жертви? Невже не хочеться нормального смачного сніданку?», «От і розкритий секрет ідеального тіла Олени Летючої», «Другу половинку залишили на обід? »Олена не відреагувала на сарказм користувачів.

instagram.com/elenapegas


Летюча не раз говорила про те , що є адептом здорового харчування і в основному харчується фруктами , овочами , рибою і морепродуктами.