Антоніо Бандерас госпіталізований! Що сталося?

Зірка фільму «Зорро» був доставлений до лікарні в графстві Суррей(Великобританія) з гострими болями в грудях. За чутками, Бандерас переніс серцевий напад, але тепер небезпека минула — 56-річний актор заявив, що відчуває себе набагато краще і подякував лікарям за своєчасну допомогу.

Антоніо Бандерас і Ніколь Кемпел

Антоніо Бандерас і Ніколь Кемпел


Знаменитість не може дочекатися, коли нарешті повернеться додому – в 2015-му він разом зі своєю дівчиною Ніколь Кемпел (36) купив будинок в англійському містечку Кобем ($3 млн). Тоді Антоніо заявив, що хоче вести більш спокійне життя і насолоджуватися природою. «Цей будинок дає мені свободу. Я їжджу на велосипеді по лісу, у мене чудові сусіди. А головне – мене оточує природа, мені подобається дивитися на оленів, лисиць, які заходять до мене в сад», — розповідає Антоніо.

Антоніо Бандерас і Мелані Гріффіт

Антоніо Бандерас і Мелані Гріффіт


Коханої Антоніо, як кажуть друзі пари, теж подобається така відокремлена життя. Нагадаємо, в 2015 після 18 років шлюбу розлучився з актрисою Мелані Гріффіт (59) (вони закрутили роман у 1995 на зйомках фільму «Двоє – це занадто»). Після розлучення Бандерас майже відразу представив світові нову подругу – їй стала голландська банкір Ніколь Кемпел. Правда, офіційно пара поки відносини не оформила.

Ніколь Кемпел