З’явилися перші фото 50-річної Джанет Джексон після народження первістка

Через три тижні після пологів 50-річна Джанет Джексон (Janet Jackson) була помічена на вулицях Лондона під час покупок.

Співачку застукали папараці, коли вона виходила з дитячого магазину. Джанет була одна, без малюка.

На знімках видно, що Джексон залишилася вірна своєму новому стилю, більш скромному, ніж у молодості. Джанет була без макіяжу, в чорному костюмі і хутряній накидці.

Джанет Джексон

Джанет Джексон

Instagram/hottopicsdaily


Також помітно, що артистка поки не може прийти в потрібну форму. За час вагітності Джанет поправилася на 43 кілограми! Зараз її вага становить… 113 кілограмів! Однак пройшло ще не так багато часу з дня народження малюка, і зараз співачку явно хвилює стан новонародженого сина. Як відомо, вагітність проходила не зовсім гладко.

Instagram/janet.br


При цьому Джексон виглядає досить свіжо і, за словами близького джерела, дуже щаслива.

«І Джанет, та її дитина почувають себе добре. Вона найняла помічників по дому, так і її чоловік завжди поруч, підтримує її. Це була важка вагітність, але Джанет неймовірно щаслива, що народила здорового малюка. Вона і дитина перебувають під наглядом дуже хороших лікарів. Що стосується самого малюка, його мало хто бачив, Джанет не поспішає показувати дитину всім. Вона неймовірно рада бути мамою і розділяє свою радість тільки з самими близькими», — розповіло джерело E! News.

Instagram/kingramsesfresh1


Також стало відомо, що дружину Джанет Уисамму Аль-Ману все-таки вдалося умовити артистку змінити віросповідання — співачка прийняла іслам. За чутками, Уисамм наполягав на прийнятті дружини його релігії протягом п’яти років їхнього подружнього життя.

Джанет Джексон з чоловіком

Джанет Джексон з чоловіком
instagram.com/janetjackson