Шанувальники засудили Айзу Анохіну за написи на тілі і побриту голову сина

32-річна Айза Анохіна всього лише три місяці тому стала мамою вдруге — зірка народила сина Елвіса. Незважаючи на це, зірка Instagram відразу ж приступила до роботи. В кінці минулого року Айза відкрила власний салон краси AiLab, а також школу AiLab School.

instagram.com/aizalovesam


Зараз Айза відпочиває на своїй віллі на Балі разом з родиною — двома синами і чоловіком Дмитром. Дівчина ділиться фотографіями з дітьми та сімейним відпочинком на пляжі і у басейну.

instagram.com/aizalovesam


Нещодавно Айза поділилася знімком свого старшого сина. Вона похвалилася новим чином Сема — Анохіна поголила його налисо, хоча до цього хлопчик носив довге волосся,які Айза оберігала від перукарів. Шанувальники не оцінили такого вчинку: «А чого лисий? Йому було дуже здорово з волоссям різної довжини», «У Сема воші?», «Цікаво, чим ви аргументуєте ваш вибір такий стрижки, я просто пам’ятаю, як ви довго не стригли волосся і говорили що в цьому сила». Інші ж засудили Айзу за малюнки на обличчі сина: «написи і малюнки, вірніше їх значення — це, м’яко кажучи, моторошно! Ви, напевно, самі знаєте, що кожна сльоза — це власноруч вбитий».

instagram.com/aizalovesam

instagram.com/aizalovesam


Айза не стала відмовчуватися і прокоментувала: «Ну де ж почуття гумору? Зло є на нашій планеті і його багато, але це всього лише жарт».

instagram.com/aizalovesam


Нагадаємо, Айза зізналася, що спочатку відпочинку переживала і боялася виходити на пляж у відкритому купальнику, так як вважала, що ще не досягла бажаної форми. Але вже через тиждень перебування на Балі вона все-таки зважилася на відверті знімки і показала своє струнке тіло на заздрість хейтерам.