Лілія Ребрик прокоментувала закриття проекту «Танцюють всі!»

Ведуча шоу «Танцюють всі!» Лілія Ребрик написала відкритий лист у зв’язку з закриттям проекту каналу СТБ.

На днях стало відомо, що проект «Танцюють всі!» припиняє існування після дев’яти сезонів. Відповідну заяву зробила прес-служба СТБ, посилаючись на рішення керівництва телеканалу.

У зв’язку з цим незмінна ведуча «Танцюють всі!» Лілія Ребрик написала звернення до колег, шанувальників і глядачам:

«Сьогодні дивні емоції вирують в моєму серці… і сумно і в той же час світло-світло… «Танцюють всі!» – моя любов, моє натхнення і мій цілий світ. Я перевертаю цю сторінку своєї телевізійної життя. І неможливо уявити собі наступну осінь без «Танців». Але це означає, що буде щось інше. Сьогодні день подяки…

Спасибі каналу СТБ за те, що 13 років тому повірили в мене і жодного разу не сумнівалися. Це надихало, це додавало сил іноді робити неможливе, йти вперед і завжди прагнути більшого! «Прогноз погоди», «Неймовірні історії любові», «Танцюють всі!». Скільки спогадів, скільки різних емоцій… Позаду залишилося 9 неймовірних сезонів проекту «Танцюють всі!», таких як ніби різних і таких на одному диханні прожитих. Я вдячна всій нашій прекрасній команді.

Дякуємо прекрасному партнеру Дмитру Танковичу, з яким завжди легко і позитивно. Влад Яма, Костянтин Томільченко, Тетяна Денисова, Раду Поклітару, Франциско Гомес – справжні професіонали своєї справи.

Спасибі моїм танцівникам» (я завжди їх саме так називала) за те, що відкривали на сцені своє серце і завжди робили це чесно. У мене іноді таке враження, що я знаю всіх танцівників України і пишаюся цим! Я щаслива, що для кожного з вас проект «Танцюють усі!» став сходинкою на шляху до мрії.

І одне знаю точно: коли буду згадувати «Танцюють всі!» – завжди буду посміхатися! Більше того, завжди буду танцювати, адже у моєму житті є ти, Андрій Дикий».

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Лілія Ребрик та Андрій Дикий