Бейонсе вагітна? Співачка показала живіт

Минулого тижня в Мережі обговорювали розлучення Бейонсе (Beyonce) та Джей Зі (Jay Z). Ходили чутки, що на цей раз зоряної ідилії точно кінець, але, по всій видимості, це знову чергові чутки.

Fotodom / Rex Features


Сьогодні з’явилася інформація, що 35-річна співачка вагітна вдруге. Справа в тому, що в Мережі з’явився ролик нової рекламної кампанії власного бренду Бейонсе, на яких виразно видно кругленький живіт співачки.

Кадр з рекламного відео Беойнсе

Кадр з рекламного відео Беойнсе


Проте трохи пізніше те саме відео було видалено з офіційної сторінки бренду. Шанувальники в подиві, багато хто впевнені, що співачка вагітна. Тим більше, репер мріє про сина.

На даний момент офіційні представники співачки поки не підтвердили інформацію про швидке поповнення в зірковому сімействі. Але і не спростували новину про вагітність.

Джерело розповіло, що зазвичай на неправдиву інформацію зіркове подружжя реагують відразу: «Всі з оточення Бейонсе мовчать про чутки з приводу її вагітності. Це дивно, бо зазвичай вони відразу ж заперечують будь-яку брехню. Це змушує думати, що вагітність — чиста правда».

instagram.com/beyonce


Нещодавно пара переїхала в Лос-Анджелес, де тепер їх дочка Блу Айві відвідує дорогу приватну школу, яка спеціалізується на вокальних здібностях дітей.

instagram.com/beyonce/


Нагадаємо, що довгий час у пресі обговорювалося можливе розлучення зоряної пари. В кінці квітня Бейонсе випустила альбом Lemonade, в якому розповіла про зради чоловіка. Репер Джей Зі, у свою чергу, дав відповідь дружині і випустив ремікс на пісню All The Way Up, в якому говорить про стосунки з дружиною. Подружжя навіть звели весільні татуювання, зроблені на честь одруження. Існує також думка, що чутки про розлучення виконавців — ніщо інше, як грамотний піар-хід.

instagram.com/beyonce


Бейонсе та Джей Зі одружилися в 2008 році, а у 2012 році співачка народила доньку Блу Айві. До речі, про першу вагітність співачки стало відомо під час її виступу, де без зайвих слів Бейонсе показала кругленький животик.