Сестри Кардашьян опублікували відверті фото

Кайлі і Кортні поділилися своїми знімками з Коста-Ріки.

прикінці минулого тижня сім’я Кардашьян-Дженнер практично в повному складі відправилася на канікули в Коста-Ріку. І за традицією зіркові сестри, звичайно ж, не могли не поділитися зі своїми передплатниками в Instagram відвертими знімками з відпустки. Зокрема, Кайлі Дженнер в мікроблозі опублікувала цілу фотосесію в бікіні. Кожна фотографія зібрала понад мільйон лайків.

https://www.instagram.com/p/BP1mym0BbN3/

Крім того, молодша сестра Кім поділилася знімками, на яких вона позує разом зі своїм бойфрендом Тайгою. Варто відзначити, що Роб Кардашьян і його кохана Блек Чайна з 2-місячною донькою Дрім вирішили відмовитися від відпочинку з сім’єю. На думку шанувальників зоряної сім’ї, це пов’язано з тим, що Роб не хоче, щоб його наречена бачилася з батьком свого першого дитини, репером Тайгою.

https://www.instagram.com/p/BP0sikAB7e5/

Свою відмінну фізичну форму продемонструвала і сама старша з Кардашьян — Кортні. 37-річна знаменитість опублікувала в Instagram фотографії, які цілком можуть служити спростуванням чуток про вагітність зірки, так як на них немає і натяку на кругленький живіт.

https://www.instagram.com/p/BP0PMlwlRdK/

https://www.instagram.com/p/BPxyzYdFNov/