Лариса Доліна присоромила Олександра Васильєва в ефірі «Модного вироку»

Передача «Модний вирок» вже десять років допомагає своїм героям почати життя з чистого аркуша в новому образі. Суддею шоу є історик моди Олександр Васильєв, сторону обвинувачення підтримує експерт моди Евеліна Хромченко, а захисницею героїв передачі виступає Надія Бабкіна, але іноді народну артистку підміняють Юлія Барановська і Лариса Доліна.


В останньому випуску «Модного вироку» захисницею як раз виступила Лариса. Співачка представляла інтереси 42-річної мешканки Іваново Марини Мішиної. Героїня вирішила почати жити заново після розлучення з чоловіком, який пішов до її подруги. Жінка сама шиє собі одяг, але всі речі виходять незрозумілими і позбавленими смаку. На «Модний вирок» Марину запросила сестра.


Коли багатодітна мама вийшла на подіум у спортивному костюмі, Олександр зазначив, що навряд чи вона коли-небудь знайде собі нового чоловіка. Марина ж впевнена, що ще зустріне свого принца, і навіть запросила Васильєва на весілля. Однак історик моди був категоричний.


Слово взяла Лариса Доліна, яка пригрозила Олександру і попросила його бути делікатніше з героїнею. «Саша, я вас зараз покараю! Припиніть себе так вести по відношенню до жінки гарною! Що це таке?! Якщо ви не вірите в її майбутнє — я вірю! І не я одна!» — заявила артистка.

Кадр з відео


У фіналі шоу, коли стилісти перетворили Марину в стильну жінку, Олександр реабілітувався,обсипавши її компліментами.