Дмитро Маліков розповів про витрати на утримання дочки Стефанії

Співак Дмитро Маліков виховує 16-річна дочку Стефанію, яка вже відома своєю бурхливою світським життям і має армію прихильників в Instagram.

instagram.com/steshamalikova

 


Нещодавно співак разом зі Стешей стали гостями програми «Смак» на Першому каналі. Зоряний дует поділився улюбленими сімейними рецептами з ведучим шоу Іваном Ургантом. Дмитро Маліков розповів не тільки про кулінарні пристрасті, але й про виховання Стеши.

instagram.com/steshamalikova


Незважаючи на юний вік, Стеха встигає поєднувати світські вечори і щільний навчальний графік. Як поділився Дмитро, Стефанія бере додаткові заняття з англійської та французької мов, літератури, історії та вокалу.

instagram.com/steshamalikova


Співак розповів, що його дочка любить дорогі дизайнерські наряди, які йому доводиться купувати. Дмитро поділився з Ургантом: «Уявляєш які витрати? І з вихованням важко. Дитину ж можна виховувати, тільки коли він поперек ліжка лежить. А Стеха вже давно лежить вздовж».

instagram.com/steshamalikova


Нагадаємо, в листопаді минулого року Стефанія дебютувала на шостому щорічному балу дебютанток Tatler. Дівчина протягом декількох тижнів інтригувала шанувальників тим, в якій сукні вона з’явиться на балу. Стеха говорила, що залишилася під великим враженням від роману Льва Толстого «Війна і мир», тому і обрала вбрання відповідний епосі твори. Всі очікували побачити дівчину в скромному і романтичне плаття Наташі Ростової, однак Стеха з’явилася на балу в сексуальному вбранні Alberta Feretti з глибоким декольте в дусі Елен Курагиной.